Werken bij Buitenhuis

Wil jij je inzetten om de zorg te verbeteren? Wil je daarbij een denker én een doener zijn? Dan is Buitenhuis Advies wellicht een mooie match voor je ambities. We kennen de theoretische concepten en weten wat er aan nieuwe ontwikkelingen in de markt is. Maar we weten ook wat er nodig is om daarmee echt aan de slag te gaan. Van maandag tot en met donderdag doen we dat bij klanten, op vrijdag treffen we elkaar op kantoor in de Haagse binnenstad. Om inhoudelijk te sparren, maar ook omdat die dag ons als team vaak veel energie en plezier oplevert.

Over ons

Wie zoeken wij?

Mensen die de zorg willen vernieuwen. Als je meerdere jaren relevante ervaring hebt als consultant of projectmanager maken we graag kennis. Als je nog aan de start staat van je ambities ook! Herken jij je in meerdere van onderstaande kenmerken?

  • Flexibel
  • IJverig
  • Verant­woordelijk
  • Innovatief
  • Werken in teamverband
  • Vrijdagmiddag­borrels op het Plein

Een gemiddelde werkweek bij Buitenhuis Advies

Een gemiddelde werkweek

 

Infographic over een gemiddelde werkweek bij Buitenhuis Advies

Sollicitatieprocedure

 

Stuur je CV enmotivatiebrief naarBuitenhuis Advies. We nemen contact metje op voor een eerstegesprek. Tijdens het gesprek kijkenwe of er wederzijds interesseis en of het bij jou helder iswie wij zijn en wat we doen. We plannen eenvervolggesprek in. Het is uiteraard ookmogelijk om eerst eenvrijblijvend gesprek teplannen. Neem daarvoorcontact op met Job Sanders. We plannen een derdeafspraak in met een van departners en een mogelijktoekomstige collega. Er volgt een case waarinwij jouw analytischedenkvermogen testen. Tijdens een vervolggesprekspreek je met tweeconsultants over het werken jouw motivatie.

Buitengewoon leuke baan

Wat bieden we?

Ontwikkeling

Jij bepaalt zelf grotendeels het tempo van je ontwikkeling. We bieden je de mogelijkheid om in projecten snel kennis en ervaring op te doen. We laten je ook groeien en bieden je daarvoor opleidingen en trainingen.

Plezier

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Of eigenlijk: om de boog gespannen te laten zijn moet je af en toe even ontspannen. Dat doen we als team dus ook volop met borrels en tal van activiteiten.

Verantwoordelijkheid

We werken in kleine teams en daarbij hoort ook dat iedereen al snel verantwoordelijkheden heeft. Ervaring leert dat dat veel bevrediging oplevert.

Informatiepakket

Informatie voor sollicitanten

Lijkt het je wel wat om bij ons te werken? Past ons profiel bij wat jij zoekt? En wil je meer weten over onze eigen aanpak en signatuur? Download dan het e-book voor meer informatie.

Download het informatiepakket

Zie jij jezelf hiertussen staan?
Neem dan contact op met Job!

06 11 27 55 41

job@buitenhuisadvies.nl

online sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Upload je motivatiebrief in PDF-formaat
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Upload je CV in PDF-formaat
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
close