Over ons

Het team van Buitenhuis Advies bestaat uit consultants die beschikken over analytische, adviserende en leidinggevende kwaliteiten. Ze combineren dit met een no-nonsense mentaliteit en werken graag op een open en doelgerichte manier. Met vertrouwen, openheid en uitdagende doelen gaan we graag samen met u aan de slag.

Buitenhuis Advies is gestart in 2007 en is een dynamisch, kleinschalig advieskantoor gesitueerd in Den Haag. De adviseurs hebben specifieke kennis en ervaring op het gebied van ziekenhuis ICT, financiële en administratieve processen in de zorg. We werken op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en uitdagende doelen. Buitenhuis Advies heeft zich ontwikkeld aan de operationele kant van zorginstellingen. Hierdoor hebben we uitgebreide kennis van de praktijk binnen vrijwel alle lagen van de organisatie.

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuw talent en hebben altijd interessante stage-opdrachten.

Team

Martijn Buitenhuis

Martijn Buitenhuis

Partner

Martijn levert snel en scherp inzicht, in combinatie met wellicht de meeste praktische kennis over ICT in ziekenhuizen in Nederland.

06 5266 7210

mb@buitenhuisadvies.nl

Linkedin

Martijn van Rijsewijk

Martijn van Rijsewijk

Partner

Martijn kan vanuit een sterk analytische achtergrond zorginstellingen bijstaan in een strategische analyse van hun situatie.

06 3309 2603

rijsewijk@buitenhuisadvies.nl

Linkedin

Wim Touw

Wim Touw

Partner

Wim combineert kennis en ervaring voor een optimale ICT infrastructuur met daarbij een juiste balans tussen lange termijn architectuur en korte termijn doelen.

06 5465 8392

wim@buitenhuisadvies.nl

Linkedin

Jurian Sluiman

Jurian Sluiman

Adviseur

Jurian levert ziekenhuizen heldere adviezen met directe toepasbaarheid in bedrijfsvoering of ICT op het gebied van strategie & implementatie.

06 3088 6492

jurian@buitenhuisadvies.nl

Linkedin

Marlies van den Born

Marlies van den Born

Adviseur

Marlies doorziet met haar analytische en doelgerichte houding snel kansen en zet dit met flexibiliteit en kennis op ICT gebied om in direct bruikbare oplossingen.

06 1159 2747

marlies@buitenhuisadvies.nl

Linkedin

Job Sanders

Job Sanders

Adviseur

Job komt door zijn technische achtergrond snel tot de kern van een vraagstuk om vervolgens de implementatie tot een succes te maken.

06 1127 5541

job@buitenhuisadvies.nl

Linkedin

Anne van Dam

Anne van Dam

Adviseur

Door een achtergrond vanuit de techniek te combineren met een passie voor de zorg, creëert Anne nieuwe mogelijkheden binnen verschillende projecten. Deze voert ze hierna met enthousiasme door binnen zorginstellingen.

06 2135 9592

anne@buitenhuisadvies.nl

Linkedin

Sanne Tromp

Sanne Tromp

Adviseur

06 23 62 67 73

sanne@buitenhuisadvies.nl

Linkedin

Elsemieke Meurs

Elsemieke Meurs

Adviseur

Elsemieke heeft met haar medische achtergrond en ervaring in verschillende ziekenhuizen, een heldere blik op het perspectief van de zorgprofessional. Met haar passie voor innovaties in de zorg in combinatie met kennis van het zorgproces zorgt ze voor een compleet beeld binnen de projecten die ze begeleidt.

06 2947 5772

elsemieke@buitenhuisadvies.nl

Linkedin

Jip Buis

Jip Buis

Adviseur

06 2131 0221

jip@buitenhuisadvies.nl

Linkedin