Over ons

Er staat veel op het spel om de zorg van de toekomst beter te organiseren en daarmee de kwaliteit en betaalbaarheid op niveau te houden. Buitenhuis Advies ontsluit samen met opdrachtgevers de kracht van informatietechnologie daartoe. We hebben een sterke eigen signatuur in wat we doen en hoe we dat doen:

Onze kwaliteiten

Luisteren naar de vraag

Standaard succesrecepten zijn er niet. Daarom willen we vooral eerst de vraag van de klant goed begrijpen en dan pas samen aan oplossingen werken. Waar nodig leggen we ‘de vraag achter de vraag’ bloot om tot de kern te komen, uiteraard met de wensen van de zorgprofessionals als uitgangspunt. Met als doel: relevante vernieuwing.

Wendbare aanpak

Technologie ontwikkelt zich. Het zorglandschap ook. Blauwdrukken van een (verre) toekomst zijn onmogelijk. Ook in lange termijn plannen (zoals nieuwbouw) is vrijheid nodig om in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen. Tegelijkertijd gaat het om betrouwbare en toekomstvaste oplossingen. Dat spanningsveld beheersen we: we bouwen de brug terwijl we erop lopen.

Connecting the dots

We begrijpen tot in de haarvaten hoe zorgprocessen werken en welke interne en externe partijen daarbij een rol spelen. Precies daarom zijn we thuis op het snijvlak van bedrijfsvoering en ICT en zijn daar zeer bedreven in wat we ‘connecting the dots’ noemen: integrale oplossingen die echt waarde opleveren.

Voorbij de powerpoint decks

We worden warm noch koud van indrukwekkende sheets. We tonen vooral graag aan dat zorgprocessen beter kunnen worden ingericht. We zijn bedreven in analyse, advies én uitvoering. We krijgen dingen voor elkaar en zijn niet bang om onze handen uit de mouwen te steken.

Enthousiast

Onze adviseurs geloven in wat ze doen en stralen dat ook uit. Ze zijn enthousiast en gaan vanuit een intrinsieke drijfveer graag die extra mile om de zorg te verbeteren. Ze houden van hard werken en vieren de behaalde succes samen.

Onze adviseurs

Onze mensen

Onze mensen werken niet met een standaard aanpak, maar gaan voor maatwerk. Ze gaan the extra mile als dat nodig is. Ze kennen de werkprocessen in de zorg en kunnen daarmee als geen ander de brug van strategie naar executie slaan. Ze gaan de uitdagingen vooral ook met plezier aan en stralen dat uit. En ze hebben een missie: werken aan de zorg van de toekomst.

“Met onze verrassende aanpak brengen wij relevante vernieuwing voor iedere professional in de zorg Bewezen expertise op huidige en toekomstige relevante veranderingen Excelleren op dienstverlening en klantgerichtheid Betrokken en onafhankelijk Vaardig en talentvol Plezier en enthousiasme

Wij zijn doorlopend op zoek naar zowel ervaren projectmanagers als nieuw talent en hebben altijd interessante stage-opdrachten.

Bekijk onze vacatures