Over ons

Het team van Buitenhuis Advies bestaat uit consultants die beschikken over analytische, adviserende en leidinggevende kwaliteiten. Ze combineren dit met een no-nonsense mentaliteit en werken graag op een open en doelgerichte manier. Met vertrouwen, openheid en uitdagende doelen gaan we graag samen met u aan de slag.

Buitenhuis Advies is gestart in 2007 en is een dynamisch, kleinschalig advieskantoor gesitueerd in Den Haag. De adviseurs hebben specifieke kennis en ervaring op het gebied van ziekenhuis ICT, financiële en administratieve processen in de zorg. We werken op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en uitdagende doelen. Buitenhuis Advies heeft zich ontwikkeld aan de operationele kant van zorginstellingen. Hierdoor hebben we uitgebreide kennis van de praktijk binnen vrijwel alle lagen van de organisatie.

Team

Martijn Buitenhuis

Martijn Buitenhuis

Partner

Martijn levert snel en scherp inzicht, in combinatie met wellicht de meeste praktische kennis over ICT in ziekenhuizen in Nederland.

06 5266 7210

mb@buitenhuisadvies.nl

Martijn van Rijsewijk

Martijn van Rijsewijk

Partner

Martijn kan vanuit een sterk analytische achtergrond zorginstellingen bijstaan in een strategische analyse van hun situatie.

06 3309 2603

mvr@buitenhuisadvies.nl

Jurian Sluiman

Jurian Sluiman

Adviseur

Jurian levert ziekenhuis en specialist verhelderende adviezen met directe toepasbaarheid in bedrijfsvoering of ICT op het gebied van strategie & bedrijfsvoering.

06 3088 6492

jurian@buitenhuisadvies.nl

Marlies van den Born

Marlies van den Born

Adviseur

Marlies doorziet met haar analytische en doelgerichte houding snel kansen en zet dit met flexibiliteit en kennis op ICT gebied om in direct bruikbare oplossingen.

06 1159 2747

marlies@buitenhuisadvies.nl

Fleur Maagdenberg

Fleur Maagdenberg

Implementatie consultant

Fleur combineert denk- en daadkracht om projecten op het snijvlak van business en IT daadwerkelijk te realiseren met een focus op digitale innovatie

06 2135 9592

fleur@buitenhuisadvies.nl

Niels Sprangers

Niels Sprangers

Adviseur

Niels maakt van Digital Health en VBHC-innovaties een succes. Zijn analysen, pragmatische oplossingen, klantgerichte aanpak en focus zijn waardevol.

06 1524 1506

niels@buitenhuisadvies.nl

Job Sanders

Job Sanders

Junior adviseur

06 1127 5541

job@buitenhuisadvies.nl