Door optimale inzet van ICT kan uw medisch proces enorm verbeteren, bijvoorbeeld op verpleegafdelingen en de OK, bij poliklinieken en laboratoria. Buitenhuis Advies heeft zowel ruime kennis van zorgprocessen als van ICT en is daardoor de belangrijke schakel tussen de gebruiker en de ICT-afdeling -leverancier. Doordat de gebruikers nauw betrokken zijn bij zowel het ontwerp als de realisatie, bieden de vernieuwingen ook daadwerkelijk een meerwaarde.

Daarbij zet Buitenhuis Advies de kennis en ervaring ook in bij de communicatie tussen ziekenhuizen en eerste lijn zodat ook in de keten de processen verbeteren.

Kliniek

Binnen de kliniek liggen er nog veel mogelijkheden in de adoptie van bestaande ICT-technieken. Onze focus ligt hierbij op medische alarmering, het verpleegkundig proces en ondersteuning van patiënten op het gebied van informatie en entertainment.

OK

De OK is de kern van het ziekenhuis. Een moderne OK-inrichting heeft betrekking op het audiovisuele systeem, camerabewaking en beeldopslag. Buitenhuis Advies heeft kennis er ervaring in huis om zo’n moderniseringsslag te maken, waarbij ook de verbetering in de logistiek een belangrijk aandachtspunt is.

Medisch specialisten

Buitenhuis Advies is van mening dat het medisch proces alleen kan veranderen als ziekenhuisorganisatie en medische staf effectief samenwerken. Medisch specialisten moeten bijvoorbeeld ict-vernieuwingen omarmen om deze mogelijk te maken. Soms is het mogelijk om ict-veranderingen daadwerkelijk vanuit het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) te starten. Ook daarbij kan Buitenhuis Advies ondersteunen.

Meer weten?

Martijn Buitenhuis

Contactpersoon

Martijn Buitenhuis
06 5266 7210
mb@buitenhuisadvies.nl