Inhousedag 2024

Direct inschrijven? Klik dan hier!

Op vrijdag 22 maart organiseert Buitenhuis Advies de inhousedag van 2024! Tijdens deze dag zullen we jou een inkijkje geven in ons werk en hoe het is om als projectleiders en adviseurs diverse technologische projecten te doen in de Nederlandse ziekenhuizen. Met als doel het verbeteren van de zorgprocessen voor de zorgverleners. En dat is erg belangrijk, want het zal iedereen die zich bezighoudt met de zorg niet zijn ontgaan: we hebben een enorm personeelstekort. Naast dat het natuurlijk belangrijk is dat er meer zorgverleners komen, is het nog belangrijker om ervoor te zorgen dat de huidige zorgverleners optimaal en met plezier hun werk kunnen doen. Ben je benieuwd hoe en op welke manier wij met implementatie van ICT daarbij ons steentje bijdragen? Kom dan langs bij onze inhousedag en kijk met ons mee:

“Hoe kan technologie de sleutel tot duurzame personeelsinzet in de zorg zijn?”

 

Waarom Buitenhuis Advies?

Met onze verrassende aanpak laten wij, Buitenhuis Advies, technologie werken voor de zorg. Wij adviseren de ziekenhuizen over digitalisering en innovatie en daarnaast blijven wij betrokken voor de implementatie van deze adviezen. Tijdens deze projecten zorgen we ervoor dat we onderdeel worden van de organisatie, zodat we goed weten wat er speelt op de werkvloer. Zo vinden we als team de gepaste oplossing met als doel: relevante vernieuwing gebaseerd op de wensen van de zorgprofessionals. Voor zowel advies als implementatie is het van groot belang om de boodschap goed over te brengen om een succesvol project te doen in het ziekenhuis. Aan lange rapporten schrijven doen we niet, het eindresultaat presenteren we altijd in het ziekenhuis zelf, met alle betrokkenen erbij. Daarnaast laten we zien dat we ook de vervolgstappen voor het ziekenhuis hebben uitgedacht, met het oog op de zorg van de toekomst.

Projectleiding én advies

Dagelijks zijn we bezig om de potentie van de digitale technologie ook daadwerkelijk naar de praktijk te brengen. Met onze expertise kunnen we zowel advies leveren, als projecten uitvoeren in rollen als projectleider of programmamanagement. We kunnen dus bewijzen dat ons advies voor ziekenhuizen écht werkt omdat we het vervolgens ook kunnen implementeren.

Brede expertise toepassen in de praktijk

Door onze jarenlange ervaring in meer dan 35 ziekenhuizen kunnen we onze kennis uit de praktijk steeds opnieuw toepassen bij nieuwe projecten bij andere ziekenhuizen. Daarbij focussen we ons op:

  • Zorgtechnologie voor nieuwbouw
  • Communicatie & alarmering
  • Innovaties aan het werk

Gemotiveerd hecht team

Momenteel werken we met 12 mannen & vrouwen, zowel jong als oud, in een hecht team, met een platte organisatiestructuur. We werken in zowel kleinere teams als alleen aan projecten, en daarbij zijn we in veel projecten ook onderdeel van het betrokken team in het ziekenhuis. Traditiegetrouw wordt de vrijdag altijd op Het Plein afgesloten, net als de inhousedag!

Info inhousedag

📆 Vrijdag 22 maart 2024
⏰ Inloop vanaf 12:30, start om 13:00 tot 17:30 met daarna aansluitende borrel
📍 Den Haag, kantoor Buitenhuis Advies

Voor wie is onze inhousedag?
De inhousedag is voor zowel eind bachelor als voor masterstudenten. Studenten van verschillende studieachtergronden zijn welkom, zowel medisch (technisch) als bredere zorg of management gerelateerde studies. Interesse in bestaande en nieuwe ICT oplossingen is relevant, maar het is niet nodig om alle kennis hiervoor al in huis te hebben. Het is vooral: learning on the job.

Inschrijving
Hieronder vind je het inschrijvingsformulier voor de inhousedag. De inschrijvingen sluiten op maandag 4 maart 2024. Van alle inschrijvingen maken we een selectie welke studenten voor onze inhousedag worden uitgenodigd. Iedereen die zich heeft ingeschreven zal per mail op de hoogte gesteld worden.

Contact & vragen

Wil je meer over Buitenhuis Advies of onze inhousedag weten? Check dan vooral de rest van onze website, of neem contact op met Jip: stuur een appje naar 06-21310221 of mail naar jip@buitenhuisadvies.nl.

Inschrijving inhousedag

"*" geeft vereiste velden aan

Bachelor / Master*
Licht hieronder jouw motivatie toe voor de inschrijving van de inhousedag.
Upload je CV in PDF-formaat
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bevestiging
Na het versturen van jouw inschrijving ontvang je per mail bevestiging. Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met Jip.