Bij ziekenhuizen is het primaire zorgproces in grote mate, en steeds meer, afhankelijk van optimale ICT-voorzieningen. Bij de planvorming van nieuwbouw, verbouw of vervanging is daarom het leggen van een goed ICT-fundament essentieel. Buitenhuis Advies begeleidt ziekenhuizen hierin en kan tevens programmamanagement of projectleiding uitvoeren voor deze projecten.

Naast ICT-advies rondom bouwprojecten geven consultants van Buitenhuis Advies ook leiding aan ICT-programma’s van onder meer doorlopende investeringen of innovatieprogramma’s.

Nieuwbouw

Met de bouw van uw nieuwe ziekenhuis, aanbouw van een nieuwe vleugel of verbouwing van een afdeling is planvorming voor het ICT-programma in een vroeg stadium essentieel. Met onze ruime ervaring in trajecten rondom netwerk, telefonie, WiFi, VOS en werkplekken in nieuwbouwprojecten begeleidt Buitenhuis Advies uw organisatie tot en met oplevering van alle ICT-aspecten.

Programmaplan

Vernieuwingen zijn meerjarentrajecten. Vanuit een meerjarenvisie maakt Buitenhuis Advies een programmaplan en -begroting, in lijn met de visie van het ziekenhuis. Met beheersing van uw investeringsportfolio in projectmatige vorm begeleidt Buitenhuis Advies om zowel uw financiën als doorlooptijd onder controle te krijgen en toekomstbestendig te maken.

Implementatie

Een ziekenhuis voert continu ICT-investeringen op voor aanschaf van nieuwe apparatuur of vervanging van bestaande systemen. Buitenhuis Advies helpt bij het programmamanagement en de aansturing van leveranciers in het implementatietraject. Onze werkwijze is praktisch en voortvarend.

Meer weten?

Martijn Buitenhuis

Contactpersoon

Martijn Buitenhuis
06 5266 7210
mb@buitenhuisadvies.nl