Bij ziekenhuizen is het primaire zorgproces in grote mate, en steeds meer, afhankelijk van optimale ICT voorzieningen. Bij de planvorming van een nieuwbouw, verbouw of vervangingstraject is daarom het leggen van een goed ICT fundament essentieel. Buitenhuis Advies begeleidt ziekenhuizen hierin en kan tevens programmamanagement of projectleiding uitvoeren voor deze projecten.

Naast ICT advies rondom (ver)bouwingsprojecten geven consultants van Buitenhuis Advies ook leiding aan ICT programma’s van o.a. doorlopende investeringen of innovatieprogramma’s.

Nieuw- en verbouw

Met de bouw van uw nieuwe ziekenhuis, aanbouw van een nieuwe vleugel of verbouwing van een afdeling, vangt planvorming voor het ICT programma in een vroeg stadium aan. Tot en met oplevering van alle ICT aspecten begeleidt Buitenhuis Advies uw organisatie, met onze ervaring in trajecten rondom netwerk, telefonie, WiFi, VOS en werkplekken.

Projectmanagement

Een ziekenhuis voert continu ICT investeringen op voor aanschaf van nieuwe initiatieven of vervanging van bestaande apparatuur en/of systemen. Met beheersing van uw investeringsportfolio in projectmatige vorm begeleidt Buitenhuis Advies om zowel uw financiën als doorlooptijd onder controle te krijgen en toekomstbestendig te maken.

Innovatieprogramma

Een innovatieprogramma biedt uw ziekenhuis de mogelijkheid een platform te geven voor noodzakelijke veranderingen en verbeteringen. Buitenhuis Advies faciliteert de opbouw van een innovatieprogramma en kan u begeleiden in het laten landen en implementeren van deze innovaties in uw organisatie.

Lees meer over onze visie rondom zorginnovaties.

Meer weten?

Martijn Buitenhuis

Contactpersoon

Martijn Buitenhuis
06 5266 7210
mb@buitenhuisadvies.nl