HIMSS 2017

De grootste conferentie op het gebied van ICT in de zorg, de HIMSS, vind in 2017 in Orlando plaats. Voor het eerst organiseren Buitenhuis Advies en Funatic een studiereis richting de HIMSS voor een select gezelschap met als thema “Innovatie & Big Data”.

Het gezelschap zal bestaan uit dokters en bestuurders (+/- 20 personen). Met opzet is dit een compacte groep om kwalitatieve discussies met elkaar te voeren en een goed inhoudelijk programma vorm te kunnen geven.

Programma

De reis start richting New York voor een bezoek aan het hoofdkantoor van IBM: het kloppend hart van de IBM Watson. Met een deep-dive sessie wordt de toepassing van Watson technologie ervaren, aan de hand van real-life healthcare cases. Een bezoek aan een zorginstelling staat op het programma om kruisbestuiving op innovatievlak te realiseren. Daarnaast zal een big-data expert ons meenemen in de laatste ontwikkelingen op dit vlak.

In Orlando zullen we de naast een bezoek aan de HIMSS, op zondag aansluiten bij het Holland House programma voor verbreding van de groep. Het thema richt zich op de raakvlakken die de wereld van de ruimtevaart met de zorg heeft of kan hebben met als afsluiting een BBQ. Maandag bezoeken we de HIMSS met een focus op een Data & Innovation track en tot slot organiseren we in samenwerking met Cisco een diner met een inhoudelijk programma. Het thema van dit diner berust op de samenwerking tussen Cisco & UCSF die samen een geïntegreerd gezondheidsplatform implementeren.

Reisdetails

 • Amsterdam – New York:
  donderdag 16 februari 17:00
 • New York – Orlando:
  zaterdag 18 februari 21:00
 • Orlando – Amsterdam:
  dinsdag 21 februari 19:30
  (aankomst woensdag om 12:25)

Investering

Buitenhuis Advies en Funatic faciliteren deze studiereis met inhoudelijke sessies en sprekers. De logistieke kosten worden doorberekend (reis, HIMSS beursticket, hotel en diner). Deze kosten komen neer op € 4350 per deelnemer. Voor de organisatie van deze reis werken wij samen met Cognicum.

Meer weten?

Fleur Maagdenberg

Contactpersoon

Fleur Maagdenberg
06 2135 9592
fleur@buitenhuisadvies.nl